search

Kevätkurssit & kesäleirit 2021


GOS Kesäleirit

Kesäleireillä liikutaan monipuolisesti temppuillen ja ulkoillen GOS-konseptin mukaisesti. Päiviin sisältyy monipuolisia leikkejä ja pelejä, uusien taitojen ja temppujen opettelua sekä trampoliineilla hyppimistä. Leireillä myös ulkoillaan joka päivä lähiympäristössä ja -puistoissa.

GOS -leirejä ohjaavat kesällä 2021 Aino, Ellu, Jutta ja Kai sekä muutama apuohjaaja. Pääohjaajat ovat liikunnan ammattilaisia ja kokeneita lasten parissa toimijoita. Jokainen ohjaaja keskittyy hieman eri teemoihin, joten lapset saavat kokeilla ja oppia erilaisia asioita eri leiripäivinä.

Ohjelmassa on mm. akrobatiaa, parkourin alkeita ja trampoliinitemppuja.

Leirit järjestetään Konalassa GOS Areenallamme, joka tarjoaa innostavat ja turvalliset puitteet monenlaisille leikeille ja liikunnalle.

Kesäleirit ovat tarkoitettu 6-13 -vuotiaille. Lapset jaetaan leirillä pienempiin ryhmiin ikä- ja osallistujamäärän mukaan. Leireille otetaan lounaaksi omat eväät. Pientä välipalaa on tarjolla leiriläisille järjestäjien puolesta.

Ohjattua leiritoimintaa on jokaisena leiripäivänä klo 9 - 15. Hakuaika on klo 15.30 asti.

Huom. Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän puolelta, joten suosittelemme huolehtimaan omasta vakuutuksesta.

Tärkeintä meille on tuottaa liikunnan iloa ja innostaa lapsia liikkumaan monipuolisesti ja turvallisesti. Jokainen kehittyy omalla yksilöllisellä tasollaan, ilolla ja hyvällä fiiliksellä!

Ilmoita lapsesi kesän mukavimmalle leirille!

Kesän 2021 leirit: 

7.-11.6.
14.-18.6.
21.-23.6.

Leiripaikan pääset ostamaan tästä

*************************************************
 

Kevään intensiivikurssit

Järjestämme touko-kesäkuun vaihteessa kursseja lapsille, nuorille ja aikuisille sekä perheille, joilla voitte täydentää jo tuttuja asioita tai opetella uusia taitoja ammattilaisten ohjauksessa!

Tärkeintä treeneissämme on tuottaa liikunnan iloa ja innostaa liikkumaan monipuolisesti ja turvallisesti. Jokainen kehittyy omalla yksilöllisellä tasollaan. Ohjaajan kanssa on hyvä jutella, jos sinulla / lapsella / nuorella on erityistarpeita tai asioita, joista ohjaajan on hyvä tietää.

***

GOS Adults -kurssi tarjoa akrobatiaa aikuiseen makuun. Kurssilla kehitetään kehonhallintaa ja voimaa sekä opetellaan akrobatian perustaitoja ilmavolttiradalla, trampoliinilla ja eri telineillä.

***

GOS Family -kurssilla liikutaan monipuolisesti vahvistaen motorisia taitoja ja opetellen voimistelun perusteita. Perheet saavat iloita yhdessä liikunnasta ja onnistumisen kokemuksista. Kurssille voi osallistua yhden tai useamman 2 – 7 -vuotiaan lapsen kanssa.

***


GOS Trikkauskurssilla tutustutaan trikkaukseen lajina ja lähdetään liikkeelle lajin alkeista, joita hiomalla pikkuhiljaa siirrytään vaikeampiin liikkeisiin taitotason ja mieltymyksen mukaan. Perehdymme lajille tyypillisiin perustason liikkeisiin, turvalliseen tekniikkaan ja tutkitaan leikkien lajin mahdollisuuksia. Kurssille tullessa ei tarvitse olla aiempaa kokemusta trikkauksesta. Kurssi on suunnattu lajista kiinnostuneille 10-15 -vuotiaille nuorille, tytöille ja pojille.

Trikkaus on yhdistelmä erilaisia näyttäviä liikkeitä kuten potkuja, voltteja ja kierteitä. Lajin juuret ovat peräisin mm. taistelulajeista, voimistelusta ja breakdancesta. Liikkeitä yhdistellään liikesarjoiksi eli komboiksi, joista yritetään saada mahdollisimman näyttäviä. Trikkaus kehittää monipuolisesti kehonhallintaa, nopeutta, voimaa ja ketteryyttä.

***

GOS Trampoliinikurssi antaa vinkit ja ohjeistaa turvalliset tekniikat tramppatemppuihin ammattilaisten ohjauksessa!

Tunnit koostuvat lämmittelystä, liikkuvuusharjoittelusta sekä trampoliiniosuutta valmistavista kehonhallinta- ja akrobatiaharjoitteista. Tunneilla perehdytään turvallisiin trampoliinilla hyppimisen tekniikoihin. Kurssi on tarkoitettu niin pojille kuin tytöillekin.

Maanantain GOS Trampoliinikurssin tunti on suunnattu 10–15 -vuotiaille ja keskiviikon tunti 7-11 -vuotiaille.

 

Kaikki kurssit koostuvat neljästä harjoituskerrasta ja ne järjestetään 24.5.-17.6. välisenä aikana.

Kurssien osallistujia ei ole vakuutettu. Suosittelemme oman vakuutuksen ottamista.

Kurssipaikan pääset ostamaan täältä

 

Koronaviruksen huomioiminen GOSilla

Muistutamme käsihygienian huolehtimisesta eikä tunneille tule osallistua, jos oma tai lapsesi olo on yhtään kipeä. 

Seuraamme GOSilla edelleen tarkasti koronavirustilannetta sekä viranomaistiedotteita ja toimimme niiden mukaisesti.

Suunnittelemme leirien ja kurssien rakennetta niin, että kontaktit minimoidaan ja hyödynnämme salitilaa mahdollisimman tehokkaasti.

Asiakkaidemme ja ohjaajiemme hyvinvointi on meille tärkeää.