search
Pian pääset treenaamaan Konalaan!

Erika Pakkala

Pian pääset treenaamaan Konalaan!

Uusi GOS-areena aukeaa Elokuussa

Tilat suunniteltu monipuoliseen harjoitteluun

Konalaan Ristipellontielle valmistuvan Game of Skills Areenan rakentaminen on nyt käynnissä. Elokuussa aukeava sali tarjoaa monipuoliset, laadukkaat ja turvalliset olosuhteet kaikenikäisille liikkujille.

Uuden salin myötä pystymme tarjoamaan oheisharjoittelua entistä useammalle joukkueelle ja lajille. Lisäksi lukujärjestyksestä löytyy ohjattuja tunteja eri tasoisille liikkujille.

Uusi sali tarjoaa inspiroivan ympäristön harjoitteluun sekä uuden oppimiseen. Hyödynnämme tunneilla esimerkiksi trampoliineja, ilmaratoja ja kehoa monipuolisesti kehittäviä voimistelu- ja Street Workout -välineitä.

Game of Skills (GOS) harjoittelu sopii kaikille, jotka haluavat kehittää perusmotoriikkaa sekä parantaa vartalonhallintaa ja liikkuvuutta. Harjoittelu auttaa myös ehkäisemään rasitusvamma- ja loukkaantumisriskiä.

Meille on tärkeää, että tunneillamme on hauskaa. Teemme asioita ilon ja positiivisuuden kautta ja haluamme tarjota onnistumisen elämyksiä kaikille osallistujille.

Ilmoittautumiset tunneille alkavat pian! Tule mukaan treeneihin ja pääset itse kokemaan liikunnan riemun ja oppimaan uusia taitoja.