search

Tilaisuudet GOS-areenalla

Kaipaatko tilaisuuteesi hyvää fiilistä ja liikettä? Tai etsitkö innostavaa paikkaa pitää synttärit itsellesi tai lapsellesi?

GOS-salilla voitte järjestää yksityistilaisuuden, jossa yhdistyvät asiantunteva ohjaus, hyvä fiilis sekä toiminnallisuus. 

/

GOS-salilla on mahdollista järjestää tilaisuuksia, joissa liikutaan ammattitaitoisen ohjaajamme ohjauksessa ja salin monipuolista varustelua hyödyntäen.

Liikunnallisilla tilaisuuksilla tuot energistä sisältöä esimerkiksi tyky -päivään, urheilujoukkueille/-ryhmille tai vaikka polttariporukoille.

/

Tilaisuuksien sisältö voidaan muokata asiakkaan toiveiden mukaisesti. Kauttamme onnistuu niin kevyt ja kehoa huoltava liikunta kuin rankemmat treenit ja akrobatiankin opetus.

Kysy lisätietoja ja tarjous yksityistilaisuudesta GOS Areenalla: asiakaspalvelu@gameofskills.fi

/

Synttärijuhlia pidämme kaiken ikäisille. Synttäreissä ohjaajan johdolla aluksi lämmitellään hetki leikkien ja sen jälkeen temppuillaan temppuradalla sekä hypitään trampalla. Ohjaajamme ohjaa aina osan synttäriajasta, jotta turvallisuus säilyy, lisäksi on vapaata temppuiluaikaa.

Juhlissa voi tarjota pientä syötävää ja juotavaa. Tarjoiluista vastaa synttärisankari. Tarjoilut ovat GOSilla pienessä roolissa, mutta se hauskin osuus onkin itse temppuilu.

Synttäriaikoja löytyy mukavasti esim. lauantaisin klo 15.00 jälkeen iltaan asti tai sunnuntaisin 13.30-15.30 välillä.

Synttäreiden hinta on alkaen 190 € / 1,5 tuntia. Hinta sisältää salin yksityiskäytön sekä ohjauksen.