search

GOS-ohjaajat

 Ohjaajat esittelyssä

 

Aino Aura-Miettinen

Aino päätyi pienenä siskojensa perässä jumppasalille ja kilpaili 16-vuotiaaksi asti telinevoimistelijana maaajoukkuetasolla.

Tämän jälkeen Aino kilpaili vielä muutaman vuoden ajan kansainvälisissä kisoissa TeamGymissä.

Aino on valmentanut jo 16 vuoden ajan.

Kahden pienen lapsen äitinä nyt korostuu aktiivinen yleisliikkuminen ja leikkipuistoissa temmeltäminen lasten kanssa.

Ainon mukaan parasta on nähdä asiakkaiden innokkuus ja viihtyminen liikunnan parissa, uusien taitojen oppiminen sekä onnistumisen ilo.

"Tärkeintä on se, että saa kaiken ikäiset ja tasoiset liikkumaan ja nauttimaan siitä mitä he tekevät."

 

Benjamin Lundberg 

Benjamin löysi 1,5 vuotta sitten lajikseen Street Workoutin, jossa hän sijoittui viime vuonna SM-kisoissa viidenneksi. Benjaminin taustalla on monipuolisesti muitakin lajeja, kuten parkouria, judoa, aitajuoksua sekä voimatreeniä.

GOS-salin vapaavuoroilla käydessään hän tutustui Jariin ja yhteistyö käynnistyi. Benjamin tuli ohjaajaksi GOSille ja samalla Jari alkoi valmentaa häntä Street Workoutissa.

Benjaminin mielestä parasta on huomata, kun asiakkaat kehittyvät ja oppivat voittamaan pelkonsa. Benjaminin mottona on ”Mestari on epäonnistunut useammin kuin aloittelija on yrittänyt!"

 

Cao Hoang

Cao on ollut mukana GOSin toiminnassa alusta asti. Cao on lisensoitu Personal Trainer ja hänellä on takanaan lähes 10 000 ohjaustuntia eri-ikäisten ja erilaisia tavoitteita omaavien ihmisten kanssa.

Caolla on vahva pohja kilpatelinevoimistelusta. Ohjaajana Cao on tarkka ja vaativakin, mutta samalla rento, aina hyvällä tuulella ja erittäin pidetty. Cao on ohjannut GOSilla etenkin oheisharjoitteluryhmiä.

Caon täydellisen puhtaissa liikenäytöissä silmä lepää.

Cao pyörittää myös omaa Primitive Skills - salia Espoossa.

 

Elina Korhonen

Ellulla on vahva tausta telinevoimistelusta ja hän on tuntenut Jarin ja Sannan teini-ikäisestä saakka. Mukaan GOSin toimintaan hän lähti heti perustamisvuonna 2015 ja on ollut vahvasti mukana koko ajan.

Ellu on koulutukseltaan sosionomi ja tehnyt pitkän työuran lastensuojelun parissa.

Ellu nauttii siitä, kun saa ihmiset liikkumaan ja tuntemaan liikunnan iloa. Varsinkin lapsia hän kannustaa temppuilemaan ja kiipeilemään, niin sisällä kuin ulkonakin!

Ellu ohjaa oheistreeniryhmiä sekä GOS Family- ja GOS Kids-tunteja.

 

Emil Huttunen

Emil harrasti telinevoimistelua lapsuudesta maajoukkuetasolle asti. Voimistelun jälkeen hän kilpaili uimahypyissä.

Nykyään hän treenaa voimistelua harrastusmielessä ja on aktiivinen arkiliikkuja. Emil on tehnyt pitkään ohjaustyötä lajin parissa. GOSilla hän on ohjannut oheistreeni- sekä trampparyhmiä.

Emilin mielestä innostavinta on nähdä asiakkaiden kehittyvän ja oppivan, mitä kaikkea omalla keholla voi tehdä ja mihin keho pystyy.

 

Felix Cziczer

Felix on pidetty apuohjaaja GOS Trampoline -tunneilla. Hänen urheilutaustaansa on kuulunut jalkapallon lisäksi free trampoline, jota hän on nyt harrastanut reilut viisi vuotta.

Felix on sijoittunut kahtena viime vuonna aivan kärjen tuntumaan Jarin ideoimissa Free Trampoline SM-kisoissa ja parhaana kansainvälisenä saavutuksena hänellä on GtGames 2019 -kilpailusta pronssi.

Felixin taitonäytteitä löydät täältä @felix.flips

”Kivointa on nähdä, kuinka kaikilla on hauskaa ja pääsee itsekin näyttämään, mikä lajissa on parasta!"

 

Ilona Köckritz-Perkiö

Ilona on harrastanut ja kilpaillut mm. judossa, painissa, triathlonissa, sisäsoudussa sekä crossfitissa. Ilona haluaa tehdä asiat kunnolla ja kokeekin, että monipuolinen harrastus- ja taitotausta tukee GOSin ohjaajana toimimista.

Ilona opiskelee liikunnanohjaajaksi ja sen puitteissa hän tuli työharjoitteluun GOSille tänä keväänä. 

Ohjaamiselta Ilona odottaa iloisia kohtaamisia, liikunnan riemua ja hyvää fiilistä. Innostuneet asiakkaat ja heidän halunsa oppia motivoivat. Kahden kouluikäisen pojan äitinä Ilona on tottunut olemaan liikkeessä.

”Liikunnan ilo yhdessä tehtynä tuplaa hyvän fiiliksen - bonuksena saa lisäboostia ja toisilta oppimisen mahdollisuuden!”

Ilona ohjaa GOS Kids ja GOS Family -tunteja.

 

Ilona Rinne

Tänään esittelyssä tuttu ohjaajamme Ilona Rinne, jonka saimme takaisin pienen tauon jälkeen.

Telinevoimistelusali on ollut Ilonan toinen koti 17-vuotiaaksi asti. Voimistelu on vienyt Ilonaa ympäri maailmaa erilaisille leireille, kilpailuihin ja mitalisijoille. Nuorten Olympialaiset voimistelijana ovat olleet varmasti Ilonalle yksi merkittävimmistä kokemuksista.

Voimisteluntäyteisen elämän jatkeena Ilona on harrastanut monipuolisesti eri tanssialajeja ja työskennellyt tanssijana, akrobaattina, valmentanut telinevoimistelijoita, opettanut tanssia ja ohjannut joogaa.

Ilona on kasvatustieteiden maisteri ja hän on työskennellyt liikunnan- ja kotitaloustyönopettajana.


Tällähetkellä Ilona laajentaa taitojaan Osteopatian opinnoissa Metropoliassa.

Ohjauksessa Ilona vaalii innostusta, luovuutta, onnistumisia, iloa, taitoja ja uusia ystäviä.

Ilona tykkää seistä käsillä, joogailla, tanssia olohuoneessa, kävellä rannalla ja liikkua monipuolisesti omien lastensa kanssa.

”Tekemällä oppii ja rutiinit rokkaa💪🏽 Pienet teot suurella sydämellä ja huolella tehtynä tekevät mahdottomastakin mahdollisen❤️”

Ilonan säteilevästä ilosta pääsee nauttimaan lauantaisin!

 

 

Irina Stolt

Taustaltaan Irina on muodostelmaluistelija ja Marigold Ice Unityn riveissä saikin kunnian olla mukana voittamassa Suomelle MM -kultaa, -hopeaa ja -pronssia vuosina 2000-2005.

Luistelu-uran jälkeen hän on tanssinut StepUpissa ja Pro-Jam -tanssiryhmässä sekä ohjannut Elixialla lasten tunteja.

GOSin Irina löysi tuttujen kautta ja hän innostui GOSin arvoista ja upeista tiloista!

Alkavalla kaudella Irina ohjaa GOS-oheisharjoitteluryhmiä.

"Hienoa että lapsille, nuorille ja aikuisille löytyy tila, jossa voi turvallisesti harjoitella ja kokeilla omia rajojaan iloisella mielellä!"

 

 

Janina Korpinen

Lajitaustana Janinalla on telinevoimistelu ja jalkapallo.

Janina opiskelee tällä hetkellä Kisakallion urheiluopistolla liikuntaneuvojaksi.

Hän päätyi GOSille työharjoitteluun muutama vuotta sitten ja sitä kautta hänelle avautui mahdollisuus toimia apuohjaajana tunneilla.

Tunneilta ja ohjaamiselta Janina toivoo työkokemuksen karttumista.

"Odotan onnistumisen tunteita, niin ohjattaville kuin minulle ohjaajanakin."

 

 Jari Mönkkönen

Jarin menestyksekäs telinevoimistelu-ura loi pohjan Game of Skills -harjoittelulle. Vuonna 2016 tapahtuneen vammautumisen jälkeen Jarin ideologia ja arvomaailma muuttui ja laajeni. Hän koki vahvan tarpeen tarjota liikunnan ja temppuilun iloa ammattimaisessa ohjauksessa ihan jokaiselle, joka oppia haluaa ottaa vastaan.

Jari oli jo jättämässä kokonaan kilpaurheilun taakseen, mutta sitten GOS-salilta löytyi lahjakas Street Workout -urheilija Benjamin Lundberg, jota Jari alkoi 1,5 vuotta sitten valmentaa. Yhteistyö tuotti tuloksena tänä vuonna jo SM-kultaa.

Jari ohjaa tällä hetkellä GOSilla jatkotason trampoliiniryhmiä sekä oheisharjoittelujoukkueita. Jarin vahvuutena on kyky löytää, mitä liikkeestä pitää korjata tai muuttaa, jotta se onnistuu. Hänellä on taito
ymmärtää liikettä.
"GOS on perheen jälkeen tärkein asia minulle. Se antaa merkitystä elämälleni. Ohjaajana nautin katsoa, kun treenaajilla on hauskaa, tehdään paljon työtä ja mennään eteenpäin."

 

 

Joonas Lévon

Lapsena joukkuelajeja harrastanut Joonas kiinnostui lukioiässä Ido Portalista ja hänen metodeistaan. Tämän myötä hän tutustui eri lajeihin, kuten sirkukseen, crossfitiin, telinevoimisteluun, capoeiraan, eri tanssityyleihin sekä teatteriinkin.

Käsilläseisontaan Joonas on syventynyt enemmän ja sitä hän on opettanutkin. Tällä hetkellä Joonas perehtyy Fighting monkey -harjoittelumetodiin ja sen ympärille liittyvään filosofiaan.

GOSin toiminnasta Joonakselle vinkkasi ohjaajamme Jutta Jalonen. GOS Adults -tunteja kokeiltuaan Joonas tykästyi toimintaan ja liittyi porukkaan mukaan.

Joonas haluaa hyödyntää omassa ohjauksessaan tietotaitoaan opettajakoulutuksesta, sirkuskoulusta sekä lajituntemustaan.

Hänestä on tärkeää antaa asiakkaille ajatuksia, ideoita ja tilaa, ja kannustaa heitä näin oppimisen tiellä.

”Uskon, että laatu korvaa määrän.”

Joonas ohjaa mm. oheisharjoittelujoukkueita.

 

Jutta Jalonen

Jutta on monipuolinen liikkuja. Hän aloitti 3-vuotiaana telinevoimistelun, josta jatkoi myöhemmin Team Gymin pariin. Voimistelulajien ohessa hän on harrastanut tanssia baletista katutansseihin. Jutta on kilpaillut ja valmentanut tanssia kansallisella ja kansainvälisellä tasolla 15 vuotta.

Lisäksi hän on harrastanut elämänsä ajan monipuolisesti muita urheilu- ja extreme-lajeja. Vauhdikkuuden vastapainoksi Jutta harrastaa vaellusta, joogaa ja meditointia.

Liikunnallisen työn ohella hän on toiminut useita vuosia kouluissa opettajan tehtävissä.

Jutta on tuntenut Jarin ja Sannan lapsesta saakka ja kiinnostui GOSin konseptista sen monipuolisuuden vuoksi.

Jutta on ohjannut GOSilla lähes kaikkia tunteja erityisryhmistä aikuisiin ja oheisharjoittelutunteihin.

Tunteja ohjatessa Jutalle on tärkeintä innostuminen, tutkiva asenne kehon mahdollisuuksia kohtaan, sosiaaliset sekä emotionaaliset mahdollisuudet yhdistettynä liikkumiseen sekä treenien kannustava ilmapiiri.

"En opeta kuinka voimia tulisi harjoitella. Opetan niin, että liikkujat tulevat tietoiseksi omasta voimastaan.”

 

Kai Käräjäoja

Kaitsu harrasti nuorempana mm. judoa ja breakdancea, kunnes löysi temppuilun ja voltit sekä sitä kautta trikkauksen, josta on tullut hänen päälajinsa.

Temppuja Kaitsu oli treenannutkin jo aiemmin Jari Mönkkösen kanssa, joten sitä kautta hän päätyi itsekin ohjaamaan GOSille.

Tunteja ohjatessaan Kaitsu haluaa keskittyä siihen, ettei asioita tehdä hampaat irvessä, vaan asioista nautitaan.

Ohjaajana hänelle paras palkinto on ohjattavan iloinen ilme onnistuneen tempun sekä pelkojen voittamisen jälkeen.

”We don't stop playing because we grow old, we grow old because we stop playing.”

Kaitsu ohjaa oheisjarjoittelutunteja.

 

 

Laura Lindén

Laura on nuorempana harrastanut sirkusta, nykytanssia ja telinevoimistelua. Viimeiset seitsemän vuotta hän on keskittynyt flamencoon. Tanssin lisäksi Laura soittaa kitaraa.

Laura oli kuluneena kesänä apuohjaajana GOS-kesäleireillä. Sen siivittämänä hän jatkaa nyt apuohjaajana 6-8 v. Kids-ryhmässä.

Syyskaudelta Laura odottaa innolla näkevänsä, kuinka lapset nauttivat liikunnasta ja pääsevät kehittymään.

"Parasta on nähdä lapset iloisina harjoittelemassa uusia temppuja."

 

Moona Mönkkönen

Moonalla on monipuolinen liikuntatausta. Hän on harrastanut mm. tanssia, jalkapalloa, telinevoimistelua ja uimahyppyjä.

Nykyään Moona treenaa Elixiassa ryhmäliikuntatunneilla ja kuntosalilla. Moona on kulkenut vanhempiensa matkassa liikkumassa ja ohjaamassa jo ihan pienestä pitäen. Moona on toiminut apuohjaajana leireillä, tapahtumissa sekä 3 - 5 v. GOS Kids ryhmissä.

"Innostavinta on nähdä kuinka lapset oppivat uutta ja nauttivat liikunnasta"

 

 

Moona Puromäki

Moona on tanssinut ja harrastanut cheerleadingia.

Mukaan GOSin toimintaan Moona tuli ystävänsä kautta, joka ohjaa myös GOSin tunteja.

Hyväntuulinen Moona on ohjannut 3-5 -vuotiaita lapsia.

Hän seuraakin mielellään lasten kehittymistä ja heidän iloa uusien temppujen oppimisesta.

”Innostavinta on nähdä lapset iloisina!"

 

 

Sanna Mönkkönen

Sannalla on vahva telinevoimistelutausta maajoukkuetasolla, ja hän kilpaili lajissa 19-vuotiaaksi asti edustaen Suomea myös MM- ja EM-kilpailuissa. Telinevoimistelu-uran jälkeen hän lähti opiskelemaan liikuntatieteitä Jyväskylän yliopistoon ja löysi siellä kilpa-aerobicin lajikseen. Kilpa-aerobicissa parhaana saavutuksena oli Anne Heikkilän (nyk. Soini) ja Merja Palomäen (nyk. Kojola) kanssa voitettu MM-pronssi kolmen hengen joukkueessa.  

Sanna on valmentanut ja ohjannut telinevoimistelussa kilpatasosta erityisryhmiin. Game of Skills -konsepti syntyi yhdessä hänen miehensä Jarin kanssa. Tavoitteena oli aluksi luoda laadukas oheisharjoittelutuote eri lajien urheilijoille. Oman salitilan myötä toiminta laajeni kaikille ikäryhmille lapsista aikuisiin ja erityisryhmiin.  

Sanna ohjaa monipuolisesti GOS-tunteja: oheisharjoittelijoita, aikuisia, perheitä ja 60+ -ryhmää.  

”Minulle tärkeintä on olla tunneilla täysin läsnä, aistia ja havainnoida tunnin fiiliksiä ja olla vuorovaikutuksessa ryhmän osallistujien kanssa. Pyrin siihen, että GOSin arvot tuntuvat käytännössä: jokainen on tärkeä ja harrastus tuottaa hyvää sekä innostaa. Taidot ja temput syntyvät sitten sivutuotteena, jos ovat syntyäkseen.”

 

 

Siiri Joukola

Siiri on harrastanut tanssillista voimistelua, jalkapalloa ja tanssia.

GOSin matkassa Siiri on ollut jo 1,5 vuotta, ja on toiminut apuohjaajana GOS Kids - ryhmissä sekä salin eri tapahtumissa. Pirteä ja hymyilevä Siiri on mukana ensi viikolla starttaavalla kesäleirillä.

"Mukavinta on nähdä lasten into ja aktiivisuus sekä auttaa ja opastaa heitä"