search
Uutta kohti

Sanna Mönkkönen

Uutta kohti

Volttimedia täytti toukokuussa kolme vuotta. Oli pelottavaa hypätä keväällä 2015 ihan omilleen ja lähteä tekemään tyhjästä jotain, josta oli vain visioita. En kokenut edes olevani yrittäjäluonne, mutta pienet asiat johtivat lopulta tälle polulle. Heti alussa oli selvää, että haluan yhdistää sekä viestinnän että liikunnan tekemisen, ja taaksepäin katsottuna se oli oikea suunta. Elämään tuli tasapainoa.

Jarin loukkaantuminen oli tragedia, joka jakaa elämämme ajanlaskun kahtia. Onnettomuus pysäytti hetkeksi kaiken ja löi myös yrityksen puolella tiukan kapulan rattaisiin, jotka olivat jo lähteneet mukavasti liikkeelle. Volttimedian onneksi olimme saaneet keväällä upean työntekijän Ninan joukkoihimme. Hän piti yritystä pinnalla, kun kaikki meidän allamme tuntui sortuvan.

On ollut hetkiä, jolloin olisi varmasti ollut helpompaa olla toisella töissä. Olla ehkä sairaslomalla tai ainakin lomalla. Mutta samalla ajattelen, että yritys oli pelastus. Elämämme täydessä epäjärjestyksessä pystyin hoitamaan töitä silloin kuin pystyin, enkä ollut kenellekään velvollinen kertomaan missä menen ja milloin menen, kun sitä ei itsekään aamulla tiennyt. Alun pahimpien vaiheiden jälkeen tärkeäksi ajatukseksi nousi se mahdollisuus, että Jarilla olisi nyt paikka, jossa voi toteuttaa ajatuksiaan.

Upea FreeTrampoline -kiertue ja huikea SM-finaali olivat konkreettiset esimerkit tästä. Kaikki lähti ideasta, joka kasvoi upeaksi tarinaksi – ja saa varmasti vielä tulevina vuosina vieläkin huikeamman jatkon. Minulle aikoinaan sanottiinkin, että tulet näkemään, että heti kun sinulla on y-tunnus, niin uusia mahdollisuuksia tulee joka puolelta. Tätä nykyisin yrittäjyydessä rakastankin. Ei ole mitään rajoja! Voi tehdä mitä vaan, keksiä idean ja toteuttaa, jos haluaa. Näen oikeasti yllämme taivaan ja tunnen vapauden.

Minulla on ollut koko Volttimedian ajan tunne, että kellumme mukavasti virran mukana ja aika näyttää mihin suuntaan virta on vahvemmin lähdössä viemään. Jo vuosia sitten haaveilimme Jarin kanssa omasta salista. Nyt virta on vienyt vahvasti liikuntapuolen vahvistumiseen ja kohti omaa salia. Inhoan banaaleja sanontoja, joita viljellään teksteissä kuin kouluaineissa. Niin monesti ne kuitenkin ovat totta. ”Kaikelle on aikansa ja paikkansa”. Näin on nytkin.

Heinäkuussa alkaa oman salin rakentaminen Konalaan ja sen pitäisi jo elokuussa avata ovensa liikkujille lapsista ikääntyneisiin. Game of Skills Areena tulee olemaan vahvalle arvopohjalle rakennettu sali. Haluan, että jokainen voi tuntea sen lämmön ja hyvän energian, jota haluamme salin toiminnalla tuottaa. Jari saa toteuttaa visioitaan, luoda muille liikkumisen mahdollisuuksia ja viedä uskomattoman upeaa ammattitaitoaan eteenpäin.

Samalla kun painopiste siirtyy Volttimediassa yhä enemmän viestinnästä liikuntaan, niin Nina on jatkamassa omalla polullaan eteenpäin. Uusiin ja upeisiin viestinnän tehtäviin. Olen hänestä ylpeä ja kiitollinen. Samalla lämmin kiitos kaikille, jotka olette kolmen vuoden aikana tehneet Volttimedian kanssa yhteistyötä. Matka jatkuu – rohkeasti taas, uutta kohti!

Kuva: Milla Vahtila